Pilates Complete at The M Society

Är du gravid, eller har du just fått barn? Kanske leker du med tanken på att bilda familj? Då är The M Society helt rätt för dig! Nu finner du Pilates Completes aktiviteter på deras hemsida, gå in och titta genom att klicka här!

The M Society är nätverket som gör din vardag enklare. Deras medlemmar är kvinnor som vill leva ett roligt, socialt och aktivt liv. En av kvinnorna bakom nätverket är Merlind Hinz ( Grundare & VD) , är en hängiven Pilates Complete medlem som fullkomligt älskar pilates och ser fördelarna med pilatesträning för alla mammor & pappor!

Merlind Hinz

Merlind är en storstadstjej som också älskar naturen. Hon njuter av skärgården och drömmer om att ha en hund så att hon alltid har en ursäkt att få gå långa promenader mitt på dagen! Hon är från Berlin men har alltid varit en Skandinavien-entusiast. Därför har hon med innerligt engagemang djupdykt rakt in i Göteborgslivet. Hon upptäcker smultronställen varje dag genom att sakta men säkert jobba sig igenom varje café, restaurang, butik (vilken shopping!), galleri, park och pilatesklass. Efter ett år som göteborgare kan hon nu säga att hon älskar nästan allt med västkustens metropol! Allt utom regniga dagar när håret frissar sig okontrollerat…