Föreläsning med Carita Lesche – “Förstå kroppens olika muskelsystem i rörelse” på Pilates Complete den 22 mars kl. 10:00

Förstå kroppens olika muskelsystem i rörelse.
carita och knä
Lördagen den 22 mars kommer Carita Lesche till Pilates Complete och ger en föreläsning om kroppens olika muskelsystem och deras funktion!Lär dig allt du behöver veta om kroppens olika muskelsystem i rörelse och återträning av kompensatoriska rörelsemönster. Få nyckeln till varför det är så viktigt att träna funktionell träning och pilates.

Plats: Pilates Complete

Tid: 10:00 – 11:00

Pris: 100kr betalas kontant på plats. OBS! Föreläsningen är gratis för Pilates Complete medlemmar.

Anmälan: info@pilatescomplete.se senast 20/3

Om föreläsaren

Carita Lesche har lång erfarenhet inom rehabilitering och professionell träning. Hon är utbildad idrottslärare, danspedagog, naprapat och personlig tränare. Carita har jobbat med pilates sedan 1980-talet och i dag äger och driver hon Stockholm Pilates Center, ett internationellt tränings- ochutbildningscenter för STOTT PILATES. Hon är en av Skandinaviens ledande profiler inom pilates. Med sin specialkompetens inom rörelseanalys och återträning av okontrollerade rörelsemönster har hon blivit flitigt anlitad som presentatör och föreläsare på den internationella marknaden.