Missa inte att boka plats på Garuda Inspiration Day! Den 15/3 är sista anmälningsdagen!

garudainspirationday2014 mailbild

15 mars är sista dagen för att boka dig på Garuda Inspiration Day!
Många har anmält sig till denna härliga träningsdag med James D´Silva men det finns fortfarande några platser kvar!

I priset ingår en heldags workshop i Garuda med James D´Silva samt lunch. NYHET! I priset ingår även en Garuda Chakra®foamroller specialdesignad av James D´Silva (värde 850 kr).

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Söndag den 23 mars 09:30-16:30

Garuda Dhara 09:30-10:45 En sittande klass på stol som centrerar dig och hjälper till att skapa rörelse inifrån och ut. Garuda Dhara är förenkling av stående och sittande matworkövningar och är det flöde som länkar samman vårt inre med allt runt omkring oss.

Garuda Chakra 11:00–12:15 Garuda med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

Lunch 12:15–13:45

Garuda Matwork 1, 13:45–15:00 Övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, kraft och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Garuda Matwork 2, 15:15- 16:30 Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Koordination, smidighet och mjuka öppningar för dig som vill inspireras av denna kreativa träningsform.

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

Pris:  2 250 kr inkl. moms

OBS! Medtag egen yogamatta. Begränsade dusch och omklädningsmöjligheter.

För anmälan:
info@pilatescomplete.se

Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress). Anmälan är bindande. Efter anmälan mailas faktura och betald avgift bekräftar plats.  Betald avgift kan återfås mot läkarintyg.

Låt dig inspireras av en av världens mest spännande och innovativa lärare. Träna en heldag med James D´Silva och låt din kropp utvecklas och utmanas!

Garuda – The Intelligent way to exercise.

Vi rekommenderar boende på Clarion Hotel Post, Drottningtorget Göteborg. Pris: Enkelrum  1175 kr/natt  Dubbelrum 1 275 kr/natt.

Boka ditt rum via: reservations.post@choice.se eller 031-61 90 00 (val = paketbokning). Bokningskod: PGARUDA

Vi ser fram emot att dela denna fantastiska dag med dig!

Pilates Complete och Space Mango