Mammor & bebisar ses hos oss på onsdagar kl. 10.30 !!!

Onsdagar kl 10.30 är veckans mysigaste timme på Pilates Complete! Då samlas mammor och bebisar i studion för att träna, prata och mysa tillsammans! Snart är det dags för en ny kursstart – kom och var med du också:) Se mer info nedan:

mammabebis v 13

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Vecka 13, 26/3 onsdagar kl. 10.30.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Khristine Achacoso
Pris: 1800 kr

_MG_2610 mamma bebis

 

Så här har det sett ut på våra tidigare kurser:

 

Pilates Complete MammaBebis Sara

pilates complete mammabebis Pilates Complete Mammabebiskurs

 

Foto: Vegafoto + snapshots Pilates Complete