Påminnelse om medlemseventet Seasonal Pilates imorgon kväll!

seasonal pilates på pilates complete

I februari månad bjuder vi in alla medlemmar till att prova på en ny sorts pilatesträning som följer årstidernas rytm. Imorgon tisdagen den 11 februari kl. 19.30 får vi besök av pilatesinstruktör Annalisa Sederholm från Back in Shape som ger oss en 60 minuters Seasonal pilatesklass!

De olika årstiderna ses i skiftande färger på trädens blad, känns på lukten i luften, hörs i vinden och avsmakas i energin som är evigt närvarande omkring oss. Att leva med årstiderna handlar om balans och att tillåta våra naturliga rytmer att anpassa sig. Vinterns pass handlar om flöden som koncentrerar sig på smidighet, rörlighet och stabilitet för fotleder och ben.

Varmt välkommen!

Bokning sker via info@pilatescomplete.se