Extrainsatt Gravidpilates kurs på söndagar kl. 16.00

Extrainsatt Gravidpilates! Våra Gravidkurser går för fulla hus! Nästa kursstart är vecka 13 och vår ordinarie kurs på tisdagar är redan full med väntelista. Vi sätter därför in ytterligare en kurs på Söndagar kl. 16.00.

Välkommen in med din anmälan till info@pilatescomplete.se

GravidPilates

profil gravid

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum:  EXTRAINSATT KURS! 30/3 söndagar kl. 16.00

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Pris: 1800 kr

gravid stabchair

Foto: Vegafoto