Pilates Complete Barre på Inspirationsdag F&S Göteborg 8 mars 2014

Den 8 mars kommer Pilates Complete att inspirera Friskis & Svettis instruktörer med våra specialkoreograferade Pilates Complete Barre-klasser!

pilates complete barre friskis och svettis

Presentation:

Pilates Complete Barre

Barre är en av de hetaste träningsformerna just nu, klasserna är otroligt populära i exempelvis London & New York. Barre är en träningsform som är både rolig, utmanande och effektiv. Öka intensiteten i din pilatesträning och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskapen Flexband och Mini Stability Ball.

Instruktör:

Linda Erlandsson Pilates Complete

Linda Erlandsson

Fullt certifierad STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential, Intermediate, (IMP) Advanced Matwork (AM), Reformer (IR), Cadillac, Chair & Barrels (CCB) och Injuries and Special Populations (ISP).

Linda har sin bakgrund inom dansen och har tränat pilates som ett komplement till dansträningen sedan 1995. 2001 började hon undervisa i pilates och sedan 2010 driver hon träningsstudion Pilates Complete i Göteborg med Jasmin Salhi.

”Pilates har redskapen som många människor behöver för att förstå hur de ska kunna träna effektivt och smärtfritt. Målet med mitt arbete som instruktör är att lära mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & onödiga spänningar. Jag älskar att få vara delaktig i människors glädje när de upptäcker vilka positiva förändringar träningen gör med deras kropp!  Min önskan är att alla som kommer till Pilates Complete ska få en bättre förståelse för hur den egna kroppen fungerar och därmed få en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll över kroppen.  Jag är otroligt tacksam över att jag får jobba med pilatesträning i min egen verksamhet tillsammans med Jasmin och alla fantastiska kunder och kollegor! Något av det roligaste jag vet är också att kombinera pilates, yoga och garuda till kreativa och utmanande träningsprogram som utvecklar både tanke, kropp och själ.”