Februari månads temaklass ZEN • GA på reformer!

bild 2

I februari bjuder vi på ZEN • GA på reformermaskinen som månadens temaklass!

En av Merrithew Health and fitness senaste träningsformer heter ZEN•GA™.  ZEN • GA är skapad av PJ O’Clair och stöds av träningsvetenskap och de nyaste rönen inom facial fitness. ZEN • GA kombinerar flera bodymind-träningsformer såsom pilates och yoga och är baserad på fyra Mindful Movement-principer: Andning, support, ”Yield” och flöde. ZEN • GA fokuserar på bålstabilitet, uthållighet, motståndskraft samt närvaro i kroppen. Träningen kan utföras både på Reformermaskinen, med redskap och på mattan – precis som i pilatesträningen.

På denna temaklass kommer du att träna ZEN • GA på reformermaskinen. Vi gör yogainspirerade övningar som ger förbättrad styrka, ökad elasticitet och skapar en mer ungdomlig, öppen och rörlig kropp.

bild 4 bild 1 bild 3

TEMAklasserna ligger på onsdagar kl 17.00 och ingår i gruppträningsschemat. Du bokar din plats i vårt bokningssystem timecenter. På torsdag kl 21.00 öppnar vi bokningen för nästkommande vecka! Välkommen!