Personlig Träning i pilates

ladder barrel

Personlig träning – för dig som vill ta din träning ett steg vidare

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv genom Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Träna helt privat med din personliga tränare efter ditt individuella träningsprogram.
Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga.

Välkommen att boka din introduktion hos oss på info@pilatescomplete.se

 PT helen stab. chair

Foto:Vegafoto