Nu är balettstängerna uppe för vårens nyhet: Barre-träning!

Idag har vi fått hjälp av Effektiv bygg med att sätta upp balettstänger i gruppträningsalen inför vårens nyhet på gruppträningschemat: Barre-träning!

barre effektiv bygg

uppsättning av barre

Barre-träning är väldigt trendigt just nu och otroligt populärt i exempelvis London & New York. Det finns många olika inriktningar, många studios och träningsanläggningar blandar pilates, yoga och dans i klasserna. På Pilates Complete kommer vi att erbjuda våra egna Barre-klasser inspirerade av STOTT PILATES functional & stabilitybarre och Garuda-teknikens barreklasser. Självklart plockar vi delar från vår bakgrund som dansare och tar det bästa från jazzdans, balett och även lite av yogas rörelser. All in one helt enkelt!

barre träning pilates complete 3

Ni kommer all att utmanas med roliga klasser där vi stående vid stången tränar hela kroppen med hjälp utan redskapen flexband och Mini stability ball! Vi startar klasserna inom kort.