Förra året var vi över 80 st personer som deltog, i år siktar vi på 100. Vill du också vara med och inspireras utav en av världens allra främsta träninspersonligheter? Oavsett om du tränar yoga, pilates, gym, crossfit, funktionell träning eller inget alls så har Garuda något nytt att ge dig.

James D´Silva reser jorden runt och undervisar kändisar, atleter och instruktörer, den 23 mars kommer han till Göteborg för en heldag med Garuda!

Missa inte detta – boka din plats nu!

garuda2014

Efter förra årets stora succé är Pilates Complete och Space Mango stolta över att återigen få presentera Garuda Inspiration Day med James D’Silva!

Söndag den 23 mars 2014 har du möjlighet att träna Garuda -det nya träningssystem som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse. Garuda är en blandning av yoga, tai chi, pilates och dans.

Så här såg det ut förra året:

Garuda mars 13 025

 

Garuda mars 13 127

 

Årets schema blir detta:

Söndag den 23 mars 09:30-16:30

Garuda Dhara 09:30-10:45 En sittande klass på stol som centrerar dig och hjälper till att skapa rörelse inifrån och ut. Garuda Dhara är förenkling av stående och sittande matworkövningar och är det flöde som länkar samman vårt inre med allt runt omkring oss.

Garuda Chakra 11:00–12:15 Garuda med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

 Lunch 12:15–13:45

Garuda Matwork 1, 13:45–15:00 Övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, kraft och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Garuda Matwork 2, 15:15- 16:30 Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Koordination, smidighet och mjuka öppningar för dig som vill inspireras av denna kreativa träningsform.

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

Pris:  2 250 kr inkl. moms

I priset ingår en heldags workshop i Garuda med James D´Silva samt lunch. NYHET! I priset ingår även en Garuda Chakra®foamroller specialdesignad av James D´Silva (värde 850 kr).

OBS! Medtag egen yogamatta. Begränsade dusch och omklädningsmöjligheter.

För anmälan:
info@pilatescomplete.se

Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress). Anmälan är bindande. Efter anmälan mailas faktura och betald avgift bekräftar plats.  Betald avgift kan återfås mot läkarintyg.

Låt dig inspireras av en av världens mest spännande och innovativa lärare. Träna en heldag med James D´Silva och låt din kropp utvecklas och utmanas!

Garuda – The Intelligent way to exercise.

Läs mer på: http://www.pilatescomplete.se/garuda/