Gratis Prova på-klasser 7-10 januari!

Gratis Prova på-klasser

Prova på v 2 2014 banner

Nu är det dags att kickstarta det nya året med träning! Vi på Pilates Complete erbjuder fria pilatesklasser under vecka 2 för dig som inte tidigare tränat hos oss. Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser som inte finns någon annanstans i Göteborg!

PROVA PÅ-KLASSER v.2

Tisdag 7 januari

kl. 19.30 REFORMER Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer med box för flexibilitet, styrka och uthållighet.

Onsdag 8 januari

kl. 19.30 MATWORK Grundläggande träning för att förstå Pilatestekniken, få bättre kroppskontroll,placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

Torsdag 9 januari

kl. 19.30 BOLL Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet pilatesboll.

Fredag 10 januari

kl. 17.00 PROPS

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi bl.a. redskapen Wobblies, Mini Stability Ball och Fitnesscircle.

Klasserna är 55 minuter.

Bokning av plats på prova på-klasserna sker till info@pilatescomplete.se med namn, adress, telefonnr samt emailadress. Svarsmail bekräftar din plats. Bokning sker från 2014-01-01. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser.