Pilates Complete Nyhetsbrev December 2013

julgran

GLÖGGMYS 6 DECEMBER

Nu är det snart dags för vårt årliga glöggmys! Fredag den 6 december kl.18-20 bjuder vi in alla medlemmar med familj till en mysig kväll.

I år bjuder vi på glögg, julig paleokaka och en och annan överraskning! Under kvällen har vi också specialpriser på fina julklappar för dig och din familj.

Anmäl dig och din familj/vän till info@pilatescomplete.se senast den 3 december. Ange hur många ni är som vill vara med på kvällen.

Varmt välkommen!

bild 3

ZENGA,BARRE OCH BRÖSTCANCERREHAB

I början av november var vi i London för att gå på STOTT PILATES  konvent. Pilatesinstruktörer från hela världen samlades under tre dagar för att lära sig det allra senaste inom pilatesträning och forskningen inom träning. Vi deltog i ett flertal klasser, workshops och föreläsningar i  bl. a. zenga, barre och bröstcancerrehab, som gavs av Master Instructor Trainers från Canada och USA.

En av de senaste träningsform heter Zenga. Zenga kombinerar både pilates och yoga och vi gillar den skarpt! Övningarna kan utföras både på Reformer, med redskap och på mattan. Vi vidareutbildade oss även i Barre-träning som är en av de hetaste träningsformerna just nu. Härliga klasser till musik som är både roliga, utmanande och effektiva.

Den mest krävande workshopen var Athletic conditioning on the reformer level 4. Den här pilatesträningen är skapad för idrottare och atleter som behöver drillas hårt och effektivt. Vi roade oss med armhävningar, hopp och nya magövningar.

Vi valde också att satsa på föreläsnings-serien om Bröstcancerrehabilitering. Många kvinnor drabbas dagligen av bröstcancer och pilatesträningen kan göra en stor skillnad efter operationer och behandling. Vi lärde oss mycket nytt, just nu sker det väldigt spännande forskning kring cancer, fascia och hur kroppens olika system reagerar på träning.

Det kändes bra att vi ligger i framkant och jobbar helt rätt med detta på Pilates Complete.Vårt mål är att alltid leverera den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden.

Vegafoto

TEMAKLASS DECEMBER- JULYOGA

Decembers TEMAklass går i yogans tecken. Vi ger dig en julyoga-klass som får dig att släppa all julstress och finna din inre julefrid. Asanas, pranayama och meditation för att förena kropp och själ. Planera in din julyoga Torsdagar kl. 17.00, klassen bokas som vanligt via vårt bokningssystem.

Varmt välkommen, OM SHANTI

_MG_2610

KURSSTARTER Vecka 3

Vecka 3 startar några av våra populära kurser igen!

Ex. Seniorpilates start 13/1, GravidPilates start 14/1, MammaBebis start 15/1 & Matwork 19/1. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem. Gå in på vår kurssida för att se hela vårens kursutbud.

Boka din plats via: info@pilatescomplete.se

IMG_9002

GARUDA DHARA

Vi är precis hemkomna från Stockholm där vi har varit på utbildning i Garuda Dhara – garudaträning på stol, med James D’Silva.

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, tai chi och dans. Att träna sittandes är ett enklare sätt att hitta in Garudans sköna flöden och djupgående teknik. Genom en tryck och dragteknik från golvet och fötterna arbetar man med hela kroppen i sitt fulla omfång.

Under våren kommer vi att erbjuda workshops i Garuda Dhara på PIlates Complete! Håll utkik på vårt kalendarium!

Vegafoto

KÖP ÅRETS JULKLAPP PÅ PILATES COMPLETE

Har du någon i din närhet som behöver få ny träningsinspiration? Det bästa du kan ge i julklapp till någon du tycker om är ett medlemskap och träning på Pilates Complete! En gåva med kvalitativ Pilatesträningen i en vacker och inspirerande miljö för att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp!

Köp den finaste julklappen med variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning eller en spännande kurs i Pilates!

Prisexempel:

Pilates Complete Medlemskap 950 kr

1 års gruppträning 5700 kr

Personlig Träning 10 klipp 7000 kr

Kurs 8 ggr 1800 kr ( Gravidpilates, Mammabebis, Matwork m fl.)

Maila jultomten på info@pilatescomplete.

gran

JULSCHEMA

Vårt höstschema gäller fram till 2013-12-20.

Under julveckan har vi stängt, men öppnar åter för träning 2014-01-02. Under v 1 och 2 har vi reducerat julschema för gruppträning och personlig träning.

För att se julschemat besök http://www.pilatescomplete.se/trana-hos-oss/schema/

Pilates Completes gruppträningsschema våren 2014 startar igång 2014-01-13.

garuda2014

GARUDA INSPIRATION DAY 2014

Efter förra årets stora succé är Pilates Complete och Space Mango stolta över att återigen få presentera Garuda Inspiration Day med James D’Silva! Söndag den 23 mars 2014 har du möjlighet att träna Garuda -det nya träningssystem som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse. Garuda är en blandning av yoga, tai chi, pilates och dans.

Söndag den 23 mars 09:30-16:30

Garuda Dhara 09:30-10:45

Garuda Chakra 11:00–12:15

Lunch 12:15–13:45

Garuda Matwork 1, 13:45–15:00

Garuda Matwork 2, 15:15- 16:30

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

Pris:  2 250 kr inkl. moms

I priset ingår en heldags workshop i Garuda med James D´Silva samt lunch. NYHET! I priset ingår även en Garuda Chakra®foamroller specialdesignad av James D´Silva (värde 850 kr).

För att läsa mer om dagen och anmälan besök: http://www.pilatescomplete.se/garuda/

Boll

GRATIS PROVA PÅ-KLASSER V. 3

Den 7-10 januari 2014 bjuder vi på gratis prova på-klasser för alla som inte tidigare provat pilates hos oss på Pilates Complete!

Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser Reformer, Matwork, Boll och Props; som inte finns någon annanstans i Göteborg!

Mer info inom kort och titta gärna in på vår hemsida för läsa mer!

Foto & snapshot: Vegafoto & Pilates Complete