Medlemsevent 26 nov Total styrka med Magnus Ringberg

magnus ringberg

Medlemsevent November – Total styrka med Magnus Ringberg!

Wihooo! Den 26 november är vi otroligt glada över att presentera att våra kära vän och fantastiska kollega Magnus Ringberg kommer och gästinstruerar på månadens medlemsevent!
Magnus bjuder på en 90 min. klass där han blandar olika tekniker för att optimera balans, styrka och rörlighet. Förbered dig på en rejäl genomkörare och en härlig träningsupplevelse! Jobba inifrån och ut i alla dimensioner.

Om Magnus: With a unique knowledge Magnus Ringberg uses movements to improve your body’s health. Magnus’ company provides education and classes in training techniques and physiotherapy. Magnus has his own personal training studio, space m, in Gothenburg, Sweden. He presents classes, workshops and trainings all over the world. With his broad background of techniques he can offer unique sessions. Magnus have published books, writes education material and works at the University of Gothenburg. He holds a BAppSc in Physiotherpay and education in ’Functional movements analysis’. Together with The Academy and Christina Sivertsson Magnus has created Functional moves® which is an athletic training class designed to challenge strength, mobility and the cardiovascular system in the body. In Scandinavia you can find the training in more than 85 clubs. Magnus is alos apart of team yogobe. You can follow him and his yoga classes at the website yogobe.com.

Du som medlem bokar din plats via info@pilatescomplete.se

Först till kvarn!