Månadens konstnär är Magnus Lindau

wallNovember månads konstnär är Magnus Lindau från Welldone Art & Design. Magnus skapar personlig konst utifrån kunders önskemål ; Fotomontage, målningar, Illustrationer, tavlor och mycket mer.

“Jag hämtar mycket av min inspiration från Pop och Street-art. Detta resulterar ofta i stora utskrifter på varierande material så som glas,plast,dibond, plåt mm. Dessa utskrifter kompletteras ofta av illustrationer som skärs ut som stenciler och sprayas på bilden.

Mitt mål med varje verk är att det ska vara personligt och unikt för just den person, familj eller företag som beställer tavlan. Det kan vara allt från att väva in personliga bilder,låttexter, personnummer eller liknande.”

Välkommen till oss på Kastellgatan 1 under hela november för att beskåda Magnus specialdesignade pilates-konst!

soho_steel