Några platser kvar på matwork-, mammabebis- och gravidkurserna som startar nästa vecka!

Nästa vecka startar de sista kurserna för året och vi har några få platser kvar på Matwork, Mammabebis och Gravidkurserna! Boka din plats via info@pilatescomplete.se

Matwork

Perfekt kurs för dig som är nyfiken på pilatestekniken och som vill få bättre kroppskontroll, placering och teknik. Här tränar du STOTT PILATES med den egna kroppen som redskap och provar på pilates med småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Vecka 44 – 50, söndagar kl. 10.45 Pris: 1800 kr

matwork flyer v44 2013

Mamma+Bebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Vecka 44, onsdagar kl. 10.30 Pris: 1800 kr

mammabebis flyer v 44 2013

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Vecka 44, tisdagar kl. 18.30 Pris: 1800 kr

kurser v 44