Hållningen påverkar din hälsa på flera sätt!

132

Igår besöktes vi av Hälsosjälen som delade med sig av tre intressanta föreläsningar om hur kroppen fungerar. Vi på Pilates Complete vill att alla ni som tränar hos oss ska må så bra som möjligt och igår fick vi bl.a. lära oss varför ett felplacerat bäcken kan ge nackont. Hållningen påverkar din hälsa i allra hösta grad, en bra hållning är altså inte enbart snygg att se på, inger förtroende och ger en funktionell kropp. En neutral hållning som vi eftersträvar i pilatestekniken ger även ett flertal positiva hälsoeffekter som bättre matsmältning, minskad huvudvärk och en pigg och alert själ. En sund själ i en sund kropp – precis vad Joseph Pilates eftersträvade på sin tid!

Vi säger det igen ; Pilates + behandling = sant! Om du vill komma i kontakt med en osteopat, andningsterapeut, homeopat, samtalsterapeut eller Psych-K coach från Hälsosjälen är det bara att säga till oss nästa gång du kommer och tränar – vi har deras kontaktuppgifter och Leif och gänget väntar på att få hjälpa dig vidare till en ännu starkare, rörligare och mer välbalanserad kropp!

137

141

150

152

157