Välkommen till oss!

Pilates Complete

Pilates Complete öppnades i vackra Korsettfabriken i augusti 2010. Pilatesträningen står i fokus kompletterad med annan träning som garuda, yoga och inspirerande medlemsevent.

På Pilates Complete möts du av en personlig och kreativ atmosfär. Här finner du ljusa lokaler med en öppen sal för gruppträning och en PT-studio med komplett utrustning från STOTT PILATES. Unikt för Pilates Complete är också en stor, privat terrass för utomhusträning vid det grönskande Skansberget.

Vi som äger och driver Pilates Complete heter Jasmin Salhi och Linda Erlandsson. Vi har båda vår bakgrund i underhållningsbranschen som dansare och artister och har jobbat tillsammans sedan 1998 då vi träffades i Kairo. 2001 startade vi eventbolaget Movemania, där arbetet som koreografer och producenter bestod i att skapa scenkonst. 2005 var vi med och ledde arbetet med att öppna Göteborgs första Pilatesstudio och sedan dess arbetar vi med Pilates på heltid.

Vi känner stor passion för Pilatesträning och är otroligt glada över att få dela med oss av våra tankar, idéer och kunskap om hälsa och träning genom Pilates Complete. Det är oerhört inspirerande att få ta del av de resultat och positiva förändringar som Pilatesträningen ger våra medlemmar.
Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden och vara den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi!

Varmt välkommen!
Jasmin & Linda