Din toppform – värd en omväg?!

Ofta säger man att träningsanläggningen man väljer måste ligga nära hemmet eller jobbet för att träningen ska bli av, men vi vågar påstå att vi på Pilates Complete är värda en omväg! Vi har ett gruppträningschema med ett otroligt brett utbud. Alla klasser är pilatesträning på hög nivå men beroende på vilken klass du väljer och vilket redskap du tränar med så utmanar du kroppen på olika sätt.

_MG_1749

_MG_2923

Hos oss kan du välja klass efter dagsform och humör! Complete för hard core pilates i högt tempo och puls eller matwork för grundläggande teknik och inkännande övningar. Boll/rulle för balans, fokus och kontroll eller props för variation, styrka och flöde! Vi har allt du behöver för att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Värt en omväg?