Pilates Complete besöker Hälsosjälen

Idag har vi varit på möte hos vår nya samarbetspartner Hälsosjälen.

bild 2

bild 1

Hälsosjälen är en hälsocentral med ett team av terapeuter med en gemensam filosofi; att se till hela människan och att stimulera kroppens naturliga förmåga till läkning. De arbetar utefter förståelsen att bästa hälsa nås då vi har både strukturell/fysisk balans, mental/psykisk balans samt biokemisk (kost, näring, toxiner) balans. De behandlar både fysiska, stressrelaterade och psykiska besvär, gammal som ung och med extra kunnande när det gäller barn, ungdom och gravida, och även helt förebyggande.

Vi på Pilates Complete anser att en kombination av träning och behandling är det allra bästa för kroppen. Just osteopati ligger oss väldigt nära hjärtat då vi själva under många år valt den behandlingsformen åt oss själva. Idag fick vi upp ögonen för flera nya behandlingsformer, och lärde oss mer om de som vi redan känner till. Leif och hans team är otroligt kunniga och brinner för sin sak precis som vi gör för pilatesträningen. Vi är väldigt glada över att inleda detta samarbete, få lära oss mera och kunna dela med oss av allt detta till er medlemmar!

Tisdagen den 22 oktober kl. 19.30 – 21.00 besöker några av terapeuterna från Hälsosjälen Pilates Complete för ett unikt medlemsevent. Mer info om kvällen kommer inom kort!