Garuda Inspiration Day med James D´Silva 23 mars 2014

Garuda Inspiration Day 23 mars 2014

garuda2014

Efter förra årets stora succé är Pilates Complete och Space Mango stolta över att återigen få presentera Garuda Inspiration Day med James D’Silva!

Söndag den 23 mars 2014 har du möjlighet att träna Garuda -det nya träningssystem som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse. Garuda är en blandning av yoga, tai chi, pilates och dans.

Garuda är skapad av James D´Silva, James har arbetat som professionell dansare och koreograf över hela USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Söndag den 23 mars 09:30-16:30

Garuda Dhara 09:30-10:45 En sittande klass på stol som centrerar dig och hjälper till att skapa rörelse inifrån och ut. Garuda Dhara är förenkling av stående och sittande matworkövningar och är det flöde som länkar samman vårt inre med allt runt omkring oss.

Garuda Chakra 11:00–12:15 Garuda med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

 Lunch 12:15–13:45

Garuda Matwork 1, 13:45–15:00 Övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, kraft och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Garuda Matwork 2, 15:15- 16:30 Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Koordination, smidighet och mjuka öppningar för dig som vill inspireras av denna kreativa träningsform.

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

Pris:  2 250 kr inkl. moms

I priset ingår en heldags workshop i Garuda med James D´Silva samt lunch. NYHET! I priset ingår även en Garuda Chakra®foamroller specialdesignad av James D´Silva (värde 850 kr).

OBS! Medtag egen yogamatta. Begränsade dusch och omklädningsmöjligheter.

För anmälan:
info@pilatescomplete.se

Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress). Anmälan är bindande. Efter anmälan mailas faktura och betald avgift bekräftar plats.  Betald avgift kan återfås mot läkarintyg.

Låt dig inspireras av en av världens mest spännande och innovativa lärare. Träna en heldag med James D´Silva och låt din kropp utvecklas och utmanas!

Garuda – The Intelligent way to exercise.

Vi rekommenderar boende på Clarion Hotel Post, Drottningtorget Göteborg. Pris: Enkelrum  1175 kr/natt  Dubbelrum 1 275 kr/natt.

Boka ditt rum via: reservations.post@choice.se eller 031-61 90 00 (val = paketbokning). Bokningskod: PGARUDA