Missa inte! Några platser kvar på morgondagens medlemsevent – MOJO yoga med Monika Björn

Medlemsevent september – MOJO Yoga

A3-Poster-MojoYoga-11-1 copy

En av Sveriges allra bästa instruktörer kommer till Pilates Complete och undervisar på medlemseventet den 17 september. Missa inte detta!

MOJO yoga® är en kommersiell form av yoga som är framtagen för att passa den moderna människan. Klassen den är öppen för alla nivåer och undervisas av en av grundarna till MOJO yoga konceptet, Monika Björn.

Öppna höfter, en stark core och ett nyfiket sinne kommer att hjälpa dig genom denna sekvens, vars peakposition kallas för ”Flying Pigeon”. En flygande duva kräver lika delar rörlighet, styrka samt mod.

Om Monika:

Monika Björn – har jobbat heltid med hälsa och träning i över 20 år. Hon introducerade träningsformen spinning i Europa, Asien, Mellanöstern och Australien. Monika har en fil.kand i idrottsvetenskap och psykologi. Hon har studerat sjukgymnastik och jobbar idag bl.a som utbildare, personlig tränare och konceptutvecklare. Yogan har varit en del av hennes liv sedan slutet av 90-talet och Monika har gått otaliga yogautbildningar inom olika stilar. Idag praktiserar hon så gott som dagligen och vidareutbildar sig regelbundet med internationella lärare.

Datum: 17 september

Tid: Kl. 19.45 – 21.00

Bokning: Du bokar din plats via info@pilatescomplete.se.