Nya träningskläder från Drop of Mindfulness!

domht13

Nu har vi fått in nya, fina och sköna träningskläder ifrån Drop of Mindfulness!

Drop of Mindfulness består av atletiska yoga-kläder för den moderna utövaren. Filosofin bakom kollektionen är att erbjuda en funktionell och snygg design med moderna materialval som möjliggör komfort och passform för aktiva träningspass. Produkterna är utformade så att de passar utmärkt även till annan träning eller som en snygg outfit i vardagen. Drop Of Mindfulness vill lyfta fram en klok livs- filosofi av att leva i nuet, ge inspiration till att vara aktiv och känna sig vacker både in- och utombords.  

Drop of Mindfulness höstkollektion är färgglada och funktionella träningskläder anpassade för pilates och yoga. Vi har valt ut några av favoriterna!

Lila, grönt,cerise och grått är färgerna för hösten!

Kom in och handla din outfit för höstens träning! Först till kvarn!