Introduktion med PT när du börjar & uppföljning av dina träningsreultat varje år!

Som Pilates Complete-medlem får du alltid en personlig introduktion med en personlig tränare när du påbörjar din träning på studion. På introduktionen gör vi hälsoprofil där vi pratar om vilka mål du har med din träning, hur du har tränat tidigare, och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att få så snabba och effektiva resultat som möjligt. Vi på Pilates Complete vill lära känna dig för att kunna rekommenderar dig ett så bra träningsupplägg som möjligt, och om du önskar kan vi även tipsa dig om bättre sömn-, mat- och vardagsvanor för att ge dig en extra “spark i baken” !

uppföljning

Introduktionen är en kvalitetssäkring från vår sida för att vi ska kunna ge dig det allra bästa! Pilates handlar mycket om att förstå sin egen kropp och att lära sig vilka muskler man ska aktivera och var man kan slappna av. Man lär sig hur axlarna skall vara placerade för att minska spänning i nacken och hur ryggraden ska se ut och kännas för att få en optimalt stötdämpande och chockabsorberade position. Vi tränar både väldigt lugnt och lätt, men även i snabbare tempo och med tyngre vikter och vid tuffare träningspass är det extra viktigt att ha stenkoll på placeringen. Allt detta ser vi på hållningsanalysen som vi gör på introduktionen och även när vi testar din rörlighet, styrka och balans.

Förhoppningsvis trivs du bra hos oss och efter 1 år gör vi en uppföljning på din introduktion och ser vad som har hänt med din styrka, rörlighet och balans! Uppföljningen brukar vara en otrolig inspiration till fortsatt träning då du ser vilka fantastiska resultat som din pilatesträning faktiskt gett! Oftast har det skett en mycket större förändring i hållningen än vad man vågat hoppas på i uppstarten.

Om du tecknar medlemskap och 12 månaders gruppträning under september månad 2013 ger vi dig en gratis osteopatbehandling! ( gäller enbart nya medlemmar).

Bli medlem

Som Pilates Complete-medlem får du även delta kostnadsfritt på våra inspirerande medlemsevent varje månad! Vi ger dig ex. roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel.

Vi bjuder också på te och frukt/snacks varje gång du kommer och tränar.

Varmt välkommen till Pilates Complete!