Social pilates får du på Pilates Complete i Göteborg!

Funderar du på att börja träna i höst men vet inte riktigt var? Vi tycker naturligtvis att du ska börja träna på Pilates Complete! Varför? Jo, förutom att vi erbjuder den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden som är effektiv och rolig att utföra så har träningsformen också har en avstressande effekt och miljön vi finns i är helt unik!

Vi ser varje dag hur utarbetade människor mitt i karriären söker en tillflyktsort och är i behov av att finna en plats för kontemplation. Man söker ett ställe där man kan vara sig själv utan kostym eller titel. En egen livsstilsklubb där man möter likasinnade.Allt detta finner du på Pilates Complete!

Personlig service och nischad träning ses runtom i världen vara ett vinnande koncept i dag. Vi lägger utöver träningen ett stort fokus på att ta hand om våra medlemmar och erbjuder varje månad ett kostnadsfritt medlemsevent inom kultur & hälsa. Detta gör oss helt gör oss unika i Göteborg.

Vår studio har en kreativ och spännande atmosfär där man vill vara ofta och länge!

Söker du kvalitativ träning i vacker och inspirerande miljö är valet självklart – börja träna på Pilates Complete i höst!

Varmt välkommen,

Linda & Jasmin

Om du vill boka din träning du når oss lättast på:

info@pilatescomplete.se eller  031-7890222