Sista chansen att boka din plats till vårt Pilatesretreat på Käringön!

Tre dagars Pilatesretreat på Käringön!

Pilates Complete anordnar i samarbete med Skafferiet ett tre dagar långt Pilatesretreat på en av Bohusläns vackraste öar; Käringön 5-7 augusti.

Under dessa tre dagar bjuder vi på grymma Pilates- och Garudaklasser, lyxig ostronprovning, goda GI-frukostar, guidad tur på ön, bastubad och mycket mer!

Måndag 5/8

Incheckning på Käringön s Logi och Bastu.

Kl. 12.00 Matworkklass 60 min

Grundläggande klass med STOTT PILATES uppvärmning och basövningar för en starkare, stabilare och mer välbalanserad kropp. Vi jobbar enbart med den egna kroppen som motstånd.

Kl. 16.00 Föreläsning om Pilatestekniken 75 min.

Pilates har tränats sedan början av 1900-talet och träningsformen är mer populär än någonsin! Vad är det egentligen som skiljer pilates från andra träningsformer & hur kan den hjälpa just dig? Du har också möjlighet att få svar på egna frågor och få tips och råd för din egen träning.

Kl. 18.00 Pilates Flow 60 min

En flödande pilatesklass med basövningar för hela core och mjuka övergångar. Vi fokuserar på att bygga upp grundstyrka och uthållighet och avslutar med skön stretch.

Kl. 20.00 Middag

Lättare GI-middag från Skafferiet som vi äter gemensamt. Här får vi i oss alla smaskiga nyttigheter som behövs för att fylla på kroppens energidepåer efter dagens träning.

Tisdag 6/8

Kl. 08.00 Frukost

Skafferiets frukostpåse. En träningsfrukost som gör att du orkar hela dagen!

Kl. 09.00 Guidad rundtur och promenad på Käringön

Turen tar ca 1 h och går runt Käringöns mest intressanta platser.

Kl. 10.30 Garudaklass 60 min

Garuda är en blandning av dans, pilates, yoga och tai chi. De flödande rörelserna påverkar kroppens fascior och skapar längd i bindvävssystemet. Vi börjar med enkla övningar för att öppna upp kroppens stelheter bygger vidare med sköna sekvenser för mjukhet och expansion.

Kl. 16.30 Pilates Flexbandklass 60 min

En rolig klass med stående och sittande övningar som utmanar kroppen på alla sätt med gummiband! Ta kroppen till nya nivåer genom att stärka ben och armar, stabilisera bålen och öka rörligheten i ryggraden.

Kl. 18.30 Ostronprovning

Under professionell ledning av Anders Berglund får vi lyssna till en spännande föreläsning om ostronens historia, länder och arter. Vi får lära oss hur man öppnar ostron och smaka två ostron av bästa kvalitet. En oförglömlig kväll utlovas!

Onsdag 7/8

Kl. 09.00 Frukost

Skafferiets frukostpåse. En träningsfrukost som gör att du orkar hela dagen!

Kl. 10.00 Garudaklass med avslappning 75 minuter

Här stretchar vi ut stelheter runt bröstkorgen och bygger upp en stark och lugn kropp. Vi tränar avslappning i rörelse och bygger samtidigt upp en stark core. Klassen avslutas med en rogivande avslappning i stillhet.

Utcheckning.

Priser och bokning:

Retreat-paket : 3900 kr inkl. moms

5 klasser, 1 föreläsning, 1 ostronprovning, 1 guidad tur, 1 plats i tvåbäddshytt i 2 nätter, 2 frukostpåsar, 1 GI-middag

Tränings-paket : 1500 kr inkl. moms

5 klasser, 1 föreläsning

 

 

Bokning: Anmälan sker med namn samt kontaktuppgifter till info@pilatescomplete.se

Anmälan är bindande. Svarsmail bekräftar din plats. Sista anmälningsdag 2013-07-12.

Pilates Complete 031-789 02 22  www.pilatescomplete.se