Pilates Complete Nyhetsbrev juni

Nu är vi som allra bäst!

Nu är träningen på Pilates Complete som allra bäst! Alla klasser, PT-tillfällen och kurser sker utomhus på vår privata terrass! Vi njuter i fulla drag av att insupa sommaren och solens värmande strålar tillsammans med våra medlemmar. Sitter du på kontoret och längtar ut? Kom till oss! Här är du ett fullspäckat nyhetsbrev att inspireras av! Vi ses på mattan under klarblå himmel, gullregn och koltrastens sång.

 

BOKA NU! Summer Camp

I sommar bjuder vi på härliga Summer Camps – intensivträna varje kväll med oss under en vecka! Närmast ger vi Garuda Summer Camp 1-5 juli

Under dessa fem dagar kommer vi att blanda och ge fritt från:

Standing Matwork Övningar med mycket kraft och mjuka öppningar. Seated Matwork Serier med liggande och sittande övningar för hela kroppen sköna flöden. Kroppen får hitta expansion och samtidig centrering. Garuda Foamroller Övningar med stabilitetsrulle för kroppskontroll och förlängning av kroppens fascior.

Tid: kl 19.30 – 20.45 ( 75 min x 5 )

Instruktör: Jasmin Salhi & Linda Erlandsson

Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Missa inte heller att läsa om våra andra Summer Camps i Pilates och Yogawings här.

 

Medlemsevent maj och juni

Onsdagen den 29 maj bjöd vi alla Pilates Complete Medlemmar på ett medlemsevent i Medicinsk Yoga med Maria Cerboni. Den svenska siommaren visade sig från sin bästa sida och vi njöt av att finna lugnet genom andningsövningar under bar himmel. MediYoga är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk kundaliniyoga, en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet, med rötter i den tantriska traditionen, en av de äldsta former av yoga människan känner till.

Nästa medlemsevent sker fredag den 28 juni då vi bjuder på en PARTYLATES-klass med Live DJ Ola Kjellman och rundar av kvällen med skönt sommarmingel på vår terrass!

 

Månadens konstnär Maria Cerboni

I juni månad ställer CORPO BY CERBONI ut sin konst samt sina smycken på Pilates Complete. Grundaren Maria Cerboni arbetar med design, yoga, inspiration, att stärka självkänslan, förebygga ätstörningar och självskadebeteenden.

 

Pilatesretreat på Käringön 5-7 augusti

Pilates Complete anordnar i samarbete med Skafferiet ett tre dagar långt Pilatesretreat på en av Bohusläns vackraste öar; Käringön 5-7 augusti.
Under dessa tre dagar bjuder vi på grymma Pilates- och Garudaklasser, lyxig ostronprovning, goda GI-frukostar, guidad tur på ön, bastubad och mycket mer!

För att läsa mer och boka din plats klicka här.

 

Träna i korta shorts och få snygga, brunbrända ben i sommar!

Nu finns de populära träningsshortsen från Drop of Mindfulness i vår shop! Progress shorts finns i cerise och svart. Pris: 399 kr

 

Sommarschema och öppettider

Nu är sommaren här och vårt ordinarie gruppträningsschema sträcker sig till torsdagen den 20 juni.Under juni månad utgår TEMAklassen pga av många helgdagar.

Pilates Complete är stängt Midsommarafton 21 juni.

Pilates Complete har ett reducerat sommarschema v 26-28, 24/6-12/7. Klicka här för att se schemat.

Sommarstängt v 29 och 30, 15/7-28/7

Under v 31-34 har vi fortsatt reducerat sommarschema.

Höstschemat startar v36,  2/9.

 

Foto & snapshot: Vegafoto