Lisbeth Kinnunen, Tove Gustafsson & Linda Erlandsson blandar och ger er mera pilates!

Idag har Pilates Complete haft internutbildning med mini stability ball och fitnesscircle.

Vi – Linda,Tove & Lisbeth – har lärt oss nya övningar som vi aldrig sett förr, repeterat gamla övningssekvenser som vi trodde vi glömt, bytt övningar med varandra, lekt fram annorlunda versioner och framförallt haft väldigt, väldigt roligt!

Vi konstaterade återigen att det är så fantastiskt bra att vi är så otroligt olika i kropp och teknik – bra på vissa saker och mindre bra på andra 😉 – för då kan vi sprida vår pilateskunskap på varierande sätt till er!

Bästa tipset till er alla som tränar på Pilates Complete är att gå på så många olika klasser som möjligt och försöka träna för alla instruktörer!

Vi som undervisar utgår alla från vår egen kropp och delar med oss av våra egna erfarenheter efter bästa förmåga. För att just DU ska få optimala resultat av din egen träning är det allra smartaste och roligaste att plocka det bästa från oss alla och skapa din egen perfekta pilatesmix!

Trevlig helg – vi ses på mattan på måndag igen!