Medlemsevent- Medicinsk yoga 29 maj

Onsdagen den 29 maj bjuder vi alla Pilates Complete Medlemmar på en klass i Medicinsk Yoga.

Instruktör är Maria Cerboni, ägare till CORPO BY CERBONI. Hon arbetar med design, yoga, inspiration, att stärka självkänslan, förebygga ätstörningar och självskadebeteenden.

“Yogan jag förmedlar består av andningsövningar, fysiska positioner och meditation. Jag anpassar varje yoga pass efter olika utövare och vill inspirera med friskhet, sanning och närvaro utan tävling , presatationer eller krav.

/Maria”

Vad är Medicinsk yoga?

Nyckelorden: läkekonst, forskning, botemedel, medvetenhet och balans sammanfattar på ett tydligt sätt vad Medicinsk Yoga, eller MediYoga® som det också heter, i grunden handlar om och syftar till. MediYoga är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk kundaliniyoga, en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet, med rötter i den tantriska traditionen, en av de äldsta former av yoga människan känner till. In i denna yogaform har det vävts grundläggande aspekter från Ayurveda, den mångtusenåriga indiska läkekonsten och komponenter från TKM – den traditionella kinesiska medicinen.

Läs mer om Maria här!

Välkommen onsdag den 29 maj kl 19.30-20.45.

Boka din plats på: info@pilatescomplete.se, begränsat antal platser!