Garuda Summercamp 1-5 juli

Var med för allra första gången på våra träningsläger i juli och augusti! Om solen skiner på oss så tränar vi utomhus alla dagar på vår privata terrass!

Nyhet i år är att vi erbjuder 3 veckors Summercamps – intensivträning varje kväll en hel vecka i garuda, pilates & yogawings!

V. 27 GARUDA SUMMERCAMP

Garuda är en blandning av dans, pilates, yoga och taichi. Träningsformen ger ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning och djupt mentalt fokus där ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Rörelserna påverkar kroppens fascior och skapar expansion och längd i bindvävssystemet.

Under dessa fem dagar kommer vi att blanda och ge fritt från:

Standing Matwork Övningar med mycket kraft och mjuka öppningar. Seated Matwork Serier med liggande och sittande övningar för hela kroppen sköna flöden. Kroppen får hitta expansion och samtidig centrering. Garuda Foamroller Övningar med stabilitetsrulle för kroppskontroll och förlängning av kroppens fascior.

Datum: Måndag – Fredag den 1-5 juli

Tid: kl 19.30 – 20.45 ( 75 min x 5 )

Instruktör: Jasmin Salhi & Linda Erlandsson

Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Foto: Vegafoto