Pilates Complete Nyhetsbrev April

Välkommen vår!

Som vi har längtat efter vårens ljus och värmande solstrålar!

Dagarna blir längre och längre och inom en snar framtid kan vi äntligen träna utomhus på vår härliga terrass igen. Tills dess fortsätter vi att köra våra pilatesklasser inomhus i vår vackra sal och njuter av sköna promenader i skog och mark.

I detta nyhetsbrev kan du bl.a. läsa om följande:

  • I april kör vi igång nya kursstarter. Starta din pilatesresa genom att  boka dig på någon av våra kvalitativa kurser.
  • Den 25 april bjuder vi in dig som är Pilates Complete medlem till medlemseventet “Optimera din hud med rätt kost” i samarbete med Advanced Skin Care – missa inte detta!
  • Passa på att komplettera din pilatesträning med härlig yoga som är månadens temaklass.
  • Den 4 maj firar vi Internationella Pilatesdagen med gratis pilates till alla!
  • Längtar du efter att åka på en träningsresa till solen? Följ med oss till Korsika i september.

Pilatesdagen 4 maj

Den första lördagen i maj firas varje år den internationella pilatesdagen och det uppmärksammar vi på Pilates Complete med att bjuda in till gratis pilatesklasser på vår terrass.

Kom och träna med oss och fira den internationella pilatesdagen den 4 maj!

Eventet är gratis och passar både dig som har tränat pilates under en längre tid och vill utmanas eller till dig som aldrig tidigare provat och är nyfiken på pilatesträning!

Mer info kommer inom kort. Håll utkik på vår hemsida!

Månadens konstnär – Madlen Hjelmroth

Under april visar fotograf Madlén Hjelmroth delar av utställningen “Oh That Mary” på Pilates Complete!

Madlén berättar om sitt arbete:

“Utställningen Oh That Mary bygger på tankar kring kvinnan och hennes kropp. I alla tider har kvinnan delats in i två fack: skökan och madonnan. Den ‘första’ kvinnan Eva, som först betraktades som en madonna men så snart hon ätit av äpplet betraktades som en sköka. Jungfru Maria som på ett mirakulöst sätt blev gravid men som lika mirakulöst aldrig betraktades som en sköka. Många har forskat och skrivit i ämnet. De här bilderna visar min tolkning.”

För att läsa mer om Madlen gå in på hennes hemsida.

Månadens Temaklass-Yoga

April månads temaklass är en skönoch lekfull  yogaklass där vi genom ödmjukhet hittar nya möjligheter i kropp och tanke! Vi hittar värme och energi i yogans solhälsningar och låter andetaget leda oss in i nya positioner. En klass som passar både nybörjare och vana yogautövare.

Instruktör är Maria Möckborn som undervisar Propsklassen på Pilates Complete på måndagar kl 19.30. Hon beskriver sig själv som en träningsglad person som gillar när mjölksyran kommer och som gärna antar nya utmaningar. Maria instruerar och är utbildad i bla pilates, yoga och kampsport.

” Jag tycker om att dela med mig av den glädjen och välmåendet som träning ger. Tror på lustfyllda klasser där teknik och allvar blandas med skratt och svett! / Maria”

Temaklass Yoga torsdagar kl 17.15 i april bokas via time center.

Kursstarter v 16 Gravidpilates, Mammabebis, Reformer och Golfpilates

Vecka 16 har vi nya kursstarter på Pilates Complete!

Sista kursomgången på 8 veckor för våren innan sommaren är här! Var med du också – boka in dig på en kurs och lär dig nya saker, få nya vänner och framförallt ta hand om din kropp genom att ge den både rörlighetsträning och styrketräning!

Läs mer om våra kurser här!

Medlemsevent – Optimera din hud med rätt kost

Den 25 april bjuder vi dig Pilates Complete Medlem på en föreläsning om hur du tar hand om din hud på bästa sätt inför den stundande våren och sommaren och på vilket sätt din kost påverkar din hud.

OPTIMERA DIN HUD MED RÄTT KOST!

”Att förstå sin hud och välja rätt bland produktdjungeln är inte alltid så lätt! Ibland behöver man först blicka lite inåt, för att förstå vårt yttre och faktum är att den senaste forskningen pekar på att rätt kost faktiskt kan påverka hudens åldrande väsenligt.
Vill du lära dig mer om HUR och VARFÖR man ska påverka sin hud inifrån med rätt kost är du välkommen på vårt medlemsevent.

Vi bjuder på informativ medlemskväll med Advanced Skin Care´s Josefine Runesson, aukt. Specialiserad hudterapeut samt kostrådgivare. Under kvällen kommer du få små enkla tips att ta med i vardagen för en friskare och vackrare hy samt kunskap som gör att din hud strålar! ”

Torsdag den 25 april kl 18.30 på Pilates Complete

Anmälan sker till info@pilatescomplete.se

Föreläsningen är gratis för dig som är medlem.

Pilates & Yoga på Korsika!

I september åker vi tillbaka till ljuvliga Korsika på ännu en Pilates- & Yogaresa! Följ med oss till Ile Rousse där vi tillsammans med Langley arrangerar en träningsresa med superb träning, god mat och fantastisk miljö!

Fakta om resan:

Vecka:  38 (avresa 14 – 21/9) 2013
Var: Langley Resort Napoléon Bonaparte, Ile Rousse.
Pris: 1 495 kr, resan till Ile Rousse tillkommer.
Längd: Yogakursen omfattar fem dagar á 75 min/dag kl. 07.00 – 08.15, Pilateskursen omfattar fem dagar à 75 min/dag. kl. 08.30-09.45

Instruktör: Linda Erlandsson

Boka resan: Gå in på www.langley.eu och boka din resa till Ile Rousse och välj sedan Pilates och/eller Yoga som tillval.

För mer information:

http://www.langley.eu/sv/solresor-sommar/korsika/temaveckor/pilates/

Foto: Vegafoto, Advanced Skin Care och Pilates Complete