TEMAklass april är YOGA

Månadens TEMAklass i april månad är YOGA!

Välkomna till en lekfull yogaklass där vi genom ödmjukhet hittar nya möjligheter i kropp och tanke! Vi hittar värme och energi i yogans solhälsningar och låter andetaget leda oss in i nya positioner. En klass som passar både nybörjare och vana yogautövare.

Instruktör är Maria Möckborn som undervisar Propsklassen på Pilates Complete på måndagar kl 19.30. Hon beskriver sig själv som en träningsglad person som gillar när mjölksyran kommer och som gärna antar nya utmaningar. Maria instruerar och är utbildad i bla pilates, yoga och kampsport.

” Jag tycker om att dela med mig av den glädjen och välmåendet som träning ger. Tror på lustfyllda klasser där teknik och allvar blandas med skratt och svett! / Maria”

TEMAklassen YOGA ligger på torsdagar kl 17.15 hela april, plats bokas via timecenter.

 

Foto/snapshot: Vegafoto