5 platser kvar på helgens olika workshops!

I helgen bjuder vi in till två härliga workshops som på olika sätt öppnar upp kroppens möjligheter till förändring!

Garudan på lördag tar tag i stelheter runt bröstkorgen och bygger upp en stark och lugn kropp – vi letar efter att hitta avslappning i rörelsen. Dans, Yoga, meditation, pilates, gyrotonic och tai chi – Garudan blandar och ger allt i en enda träningsform!

2 platser finns kvar till morgondagen – Lördag 23/3 kl 08.30 – 10.30

Yogawings ger en unik möjlighet att hitta tyngdlöshet och avlasta kroppen där det behövs för att därifrån bygga upp styrka, stabilitet och stamina. Har du inte provat tidigare så gör det nu! Lekfull träning där du vänder upp och ner på kroppen och ser på träningen från en helt ny synvinkel!

3 platser kvar till Söndag 24/3 kl. 09.30 – 11.30, och / eller kl. 14.00 – 16.00

Anmälan sker till:info@pilatescomplete.se