Kom och gör en Pilatesintroduktion hos oss med hållningsanalys och tester

Är du nyfiken på vad du kan förbättra i din hållning, hur du kan undvika belastningsskador och stelhet samt få en riktig genomgång av pilatestekniken? Vill du börja träna pilates men tycker det verkar svårt och inte vet hur du ska komma igång?

Hos oss på Pilates Complete kan du komma och göra en Introduktion med en av våra personliga tränare. I denna introduktion ingår en personlig hälsoprofil där vi går igenom vad du har för tankar med din träning, om du har några skador eller frågor. Vi gör också en hållningsanalys och några tester. Vi hjälper dig att bli medveten om din hållning och vad du kan göra för att bli starkare, rörligare och mer välbalanserad.Du får också en kortare genomgång av STOTT PILATES grundprinciper.

Efter din Pilates Introduktion hjälper vi dig att hitta det bästa träningsupplägget. Hos oss kan du välja att träna Gruppträning eller Personlig Träning . Du kan också kombinera Gruppträning med Personlig Träning.

För att läsa mer om våra tjänster besök http://www.pilatescomplete.se/trana-hos-oss/.

För att boka en Introduktion maila oss på info@pilatescomplete.se eller ring oss på 031-789 02 22

Foto: Vegafoto