Hanna Ekegren Månadens konstnär på Pilates Complete i mars 2013

I mars månad har vi konstnären Hanna Ekegrens underbara konst på Pilates Complete!

Hanna bjuder oss på “vyer från en egen horisont och måleri från insidan”.

“För mig är måleri att resa inåt, att koppla bort intellektet och låta det undermedvetna styra. Att känna motivet växa fram på duken är en stor del av min egen upplevelse. Betraktaren bestämmer motivet men i var föreställande bild låter jag ‘Hanna-ansiktena’ förmedla budskapet om alltings dubbelsidighet. Vi alla har sidor att älska och sidor att jobba mer med. Alla bär de en sak gemensamt, de bör accepteras och omfamnas som en helhet av den egna individen. För mig gäller samma syn på de val man gör i livet, allting har en framsida och allting har en baksida./ Hanna Ekegren”