Följ med oss till Korsika i september!

Nu är det klart – I september åker vi till underbara Korsika igen!

Tillsammans med Langley kan vi erbjuda er en komplett resa med superb träning fantastisk miljö med vackra vyer, hav, strand och berg, fint boende och riktigt god mat! Det kan inte blir bättre …. boka dessa datum redan nu (14-21 september) och ge dig själv det du är värd! Du bokar din plats genom att gå in på: www.langley.eu

Varje morgon erbjuder vi både Yogakurs och Pilateskurs, du kan välja att vara med på en eller båda. Resten av dagen är fri till vad du vill: vandring, bad, upptäcka ön med bil, tennis, shopping, utflykter eller bara lata dagar…..

Komplett info om resan finner du här!

Att träna Pilates & Yoga på semestern gör underverk för en stel kropp! Värmen och den avstressade miljön gör att du uppnår optimala resultat för hela kroppen och kommer hem med en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Fakta om resan

Vecka:  38 (avresa 14/9) 2013
Var: Langley Resort Napoléon Bonaparte, Ile Rousse.
Pris: 1 495 kr, resan till Ile Rousse tillkommer.
Kursens längd: 5 tillfällen under en vecka, varje tillfälle är 75 min
Instruktör: Linda Erlandsson
Boka resan: Boka din resa till Ile Rousse med Langley på www.langley.eu och välj sedan Pilates och/eller Yoga som tillval.

Information om Pilates- & Yogaveckan

Vi tränar i grupp på matta. Pilates- och Yogaveckan är uppbyggd som en kurs, där vi varje dag tar träningen ett steg vidare och bygger på med nya övningar.

Yogakursen omfattar fem dagar à 75 min/dag. kl. 07.00-08.15

Pilateskursen omfattar fem dagar à 75 min/dag. kl. 08.30-09.45