Nya träningskläder från Drop of Mindfulness

Nu har äntligen vårens kollektion av Drop of Mindfulness träningskläder kommit!

Från och med idag finns utvalda delar av kollektionen till salu hos oss på studion! Kom in och prova sköna träningstoppar, tights och luvtröjor i härliga vårfärgerna som Blue Melange, Bright Pink och Electric Yellow!

När du handlar dina träningskläder från DOM ger du förutom glädje till dig själv även en god gärning!

Drop of Mindfulness skänker en del av sin omsättning till förmån för Project Playgrounds arbete med barn och ungdomar i utsatta områden i Sydafrikas kåkstäder. Project Playground erbjuder kostnadsfria aktiviteter efter skolan i en trygg miljö för att låta barn få vara barn, något som inte är en självklarhet i dessa områden. Project- Playgrounds övertygelse är att genom sport, lek och aktivitet fokusera på barnens självkänsla och motivera dem att vilja bry sig om sin framtid och att detta på sikt kan motverka droger, kriminalitet, arbetslöshet och våld.