Tips för alla er mammor (och pappor med för den delen!)

Vi på Pilates Complete får ofta frågor om hur man skall tänka med sin träning efter en graviditet och hur man skall hitta sitt magstöd igen!

På våra MammaBebiskurser får nyblivna mammor möjlighet att  bygga upp sina kroppar igen efter graviditet och förlossning. Övningarna är anpassade så att man i lugn och ro kan stärka upp sina djupa stabiliserande muskler och återfå hållningen.

Vi vill tipsa om en fantastiskt bra sida där du kan läsa om allt som händer i kroppen under/efter graviditet, om  hur magmusklerna är uppbyggda och hur du själv kan träna för att hitta ditt bukstöd. Besök Mammamage

Om du nyligen fått barn eller snart skall få och är intresserad av gå vår Mammabebiskurs så har vi en ny kursstart v 16! Läs mer här!

Foto:Vegafoto