Boka nu! Endast 1 månad kvar till Garuda Inspiration Day!

Pilates Complete och Space Mango presenterar

Garuda Inspiration Day med James D´Silva i Göteborg

Söndag den 10 mars 2013 har du möjlighet att träna Garuda -det nya träningssystem som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse.Garuda är en blandning av dans, pilates, yoga och taichi.

Garuda är skapad av James D´Silva. James har arbetat som professionell dansare och koreograf i USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning och djupt mentalt fokus där ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Rörelserna påverkar kroppens fascior och skapar expansion och längd i bindvävssystemet. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Datum: Söndag den 10 mars 09:30-16:30

Standing Garuda Matwork 09:30-10:45
Garuda Foundation Matwork 11:15-12:30
Lunch 12:30-13:45
Seated Garuda Matwork 13:45-15:00
Garuda Foamroller 15:15-16:30

Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

Pris: 1750 kr inkl moms
I priset ingår en heldags workshop i Garuda med James D´Silva samt lunch.

Anmälan: info@pilatescomplete.se Vid bokning vänligen maila dina faktureringsuppgifter (namn, adress,telefon och email) till info@pilatescomplete.se. Efter anmälan mailas faktura. Betald avgift bekräftar plats.

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg vid sjukdom.

För att läsa mer om dagen läs här.

Se detta videoklipp med Garuda Standing Matwork