Garuda-workshops på Pilates Complete

Träna Garuda i mars och april! Vi erbjuder fristående workshops i Garuda under våren.

Garuda är skapad av James D´Silva. James har arbetat som professionell dansare och koreograf i USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning och djupt mentalt fokus där ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Rörelserna påverkar kroppens fascior och skapar expansion och längd i bindvävssystemet. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

 

Garuda Seated Matwork workshop

Garuda bygger på rytm och flöde i en härlig blandning av pilates, yoga, tai chi och dans. På den här två timmar långa workshopen kommer vi att träna oss igenom sittande  övningar med fokus på att öppna upp och stretcha ut kroppens stelheter. Alla övningar startar med enkla rörelser för att så småningom bindas samman i flödande sekvenser.

“There is no right or wrong movement, but your possibility to move through space to create longer, stronger bodies.” – James D’Silva

Datum: Lördag 23/3 kl. 08.30 – 10.30

Längd: 1 tillfälle á 120 min.

Instruktör: Linda Erlandsson

Pris: 550 kr

 

Garuda Standing Matwork

Garuda bygger på rytm och flöde i en härlig blandning av pilates, yoga, tai chi och dans. På den här två timmar långa workshopen kommer vi att träna oss igenom stående  övningar med fokus på att hämta styrkan från benen och öppna upp stela fascia-områden runt bröstkorgen. Alla övningar startar med enkla rörelser för att så småningom bindas samman i flödande sekvenser.

“There is no right or wrong movement, but your possibility to move through space to create longer, stronger bodies.” – James D’Silva

Datum: Lördag 13/4 kl. 09.30 – 11.30

Längd: 1 tillfälle á 120 min.

Instruktör: Linda Erlandsson

För frågor och information samt anmälan: info@pilatescomplete.se Vid bokning av plats på kurs vänligen uppge faktureringsuppgifter: namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och kurser.