Pilates Complete Nyhetsbrev Januari 2013

If you can dream it…

Nytt år brukar betyda en nystart med löften om att förändra det vi länge velat göra någonting bättre av. Om du är redo att förändra din kropp och upptäcka allt det fantastiska som pilatesträning har att ge dig så ska du komma till oss!

Vi är redo att hjälpa dig till ett sundare liv med mer vitalitet, lätthet och glädje. Pilates Complete ger dig genuin pilatesträning av allra högsta kvalitet. Tillsammans med oss kan du uppleva det magiska i att återskapa din naturliga hållning, bli starkare och säkrare! Förändringen är möjlig, du behöver bara ta det första steget så har den börjat…

If you can dream it you can do it!

 

Träna gratis 1 månad!

Under januari månad 2013 får du som tecknar Pilates Complete Medlemskap samt Gruppträning 12 månader en gratis gruppträningsmånad!

Allt detta ingår:

  • Personlig introduktion på 55 min. med PT.
  • Kundprofil,hållningsanalys & tester.
  • 22 unika pilatesklasser varje vecka som t.ex. bosu & reformer.
  • Te och frukt varje gång du kommer och tränar.
  • Utomhusträning hela sommaren.
  • Kvalitetssäkrad träning med små grupper.
  • Inspirerande och vacker miljö med konstutställningar.
  • Välutbildade & licenserade instruktörer.
  • Plats på alla medlemsevent under året utan kostnad.

Kampanjen gäller under januari 2013 och  enbart nya medlemmar.

Bli medlem nu!

 

Vårschema 2013

Vårens gruppträningsschema kickar igång 2013-01-14 och gäller fram till 2013-06-20 och erbjuder helt unika pilatesklasser som inte finns någon annanstans.

Vårens fullspäckade pilateschema har 22 st fasta klasser i veckan! Vi erbjuder nu tidiga morgonklasser med start kl. 07.00 och fler lunchoch eftermiddagsklasser.

Nytt för våren är övningar med Short box, straps och platform på Reformerklasserna samt nya och roliga temaklasser.

Januari månads temaklass är AKROBATIK- där du får tillfälle att lära dig akrobatikens grunder. Vi blandar singel- och parakrobatik, lite cirkus, pyramider, kullerbyttor, handståenden m.m.

För att läsa mer om klasserna läs här.

 

Kursstarter våren v5 och 6

Boka dig på en av våra populära kurser!

SENIORPILATES Pilateskurs som är anpassad till dig som är lite äldre och vill få en bättre balans, ökad styrka och rörlighet. Många äldre upplever att deras flexibilitet och uthållighet har minskat över tiden. Pilates är en perfekt träningsmetod för att förebygga detta.

Datum: Måndagar kl. 13.15 med kursstart 28/1  v 5

GRAVIDPILATES Under denna kurs bygger du upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på.

Datum: Tisdagar kl. 17.15 med kursstart 29/1, v 5

MAMMABEBISPILATES I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund.

Datum: Onsdagar kl. 10.30 med kursstart 30/1  v 5

REFORMER Lär dig hur du använder din pilatesteknik med maskinen reformer. Vi tränar styrka rörlighet och balans i grundläggande pilatesövningar på Reformern. Fokus ligger på att bygga grundstyrka, få bättre kroppsmedvetenhet och placering.

Datum: Söndagar Nybörjare kl. 12.30 och fortsättning kl. 11.15 med kursstart v 5, 3/2

SPINAL MOVEMENT Kursen riktar sig till ALLA, med eller utan ryggbesvär, som vill få en ökad förståelse för hur just sin egen rygg fungerar i dagsläget och framför allt hur du skapar rörelse i det stela.

Datum: Onsdagar kl. 19.45 med kursstart 6/2  v 6

För att läsa mer om kurserna läs här.

 

Hälsomässa 24-27 januari

Den 24-27 januari finns Pilates Complete på Hälsodagarna i Nordstan. Du hittar oss i monter nr 22 där du kan ställa alla dina frågor om Pilates och prova på våra pilatesredskap som foamroller, wobblies och pilatesmaskinen Stability Chair.

Varje dag kan du även se oss på scenen för att presentera och demonstrera Pilatesträning med Stabilitychair, Wobblies, Boll & Bosu!

Pilatesuppvisning på scenen Nordstan

Torsdag 24/1

Kl. 12.30 Stabilitychair och kl. 18.00 Boll

Fredag 25/1

Kl. 12.30 Props och kl. 18.00 Bosu

Lördag 26/1

Kl. 13.30 Props

Söndag 27/1 Kl. 15.00 Props

För att läsa mer klicka här.

 

Månadens konstnär

Under Januari månad har vi nöjet att presentera Anna Lena Mayor Ekeblad som månadens konstnär på Pilates Complete!

Hennes färgstarka, tänkvärda och väldigt, väldigt fina konst finns att beskåda och om man så vill köpa på studion under årets första månad.

Anna Lena Mayor Ekeblad äger och driver Ateljé Mayor Ekeblad i Göteborg. Där målar hon texttavlor, stora akryltavlor, skapar bakverk i betong, designar halsband + diverse bruksföremål, samtidigt som hon skriver om alltihop på sin blogg.

Anna Lena är utbildad ”Informations Producent” med inriktning på grafisk produktion. Under 15 år arbetatade hon med marknadsföring på reklambyrå och klädföretag som Nudie Jeans, JC och Svea.

Sedan våren 2008 lägger hon all tid, kraft, energi och kreativitet på sin egen verksamhet – Ateljé MAYOREKEBLAD.

 

Vi ser fram emot ett starkare, smidigare och mer välbalanserat 2013 tillsammans med dig! Välkommen till Pilates Complete!

Foto/Snapshots: Vegafoto & Pilates Complete