Träffa nya träningskompisar på våra kurser!

Söndagar är för de allra flesta av oss den Lediga dagen med stort L, om du är en av de lyckliga som inte arbetar på söndagar och inte redan har bokat upp helgerna med extrarbete, kalas, besök eller annat så har vi den allra bästa aktiviteten för dig! Boka in dig på en av våra Reformerkurser – du kommer inte att ångra dig!

På Reformerkurserna får du lära dig mer om hur kroppen fungerar, hur du ska hålla och placera den och hur du ska använda den för att inte få ont. Du får stretcha och sträcka ut, öppna upp stela partier, bygga upp styrka i dina svagaste områden och inte minst få en stund enbart för dig själv!

En söndag kan inte börja bättre!

Efter kursen kan du sitta ner en stund i vår mysiga loungesoffa, vi bjuder alltid på en kopp thé och frukt och du kan prata om livet med dina nya träningskompisar….

Låter inte så dumt va?

Boka nu – 1 plats kvar på Fortsättningskursen – den är perfekt för dig som tränat Reformerträning på något vis tidigare och vill fördjupa din teknik och lära dig nya övningar. 4 plaster kvar på Nybörjarkursen – här behöver du inte kunna, veta eller förstå någonting alls om pilates – du får lära dig allt från början.

 

Reformer nybörjare  – 4 platser kvar!

Lär dig STOTT Pilates grundprinciper samt hur du använder din pilatesteknik med maskinen reformer. Vi tränar styrka rörlighet och balans i grundläggande pilatesövningar på Reformern. Fokus ligger på att bygga grundstyrka, få bättre kroppsmedvetenhet och placering. Kursen innehåller: Historik, STOTT Pilates fem gundprinciper, Grundläggande teknik, Uppvärmning, Essentialövningar

Datum: Söndagar kl. 12.30 med kursstart v 5, 3/2

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Instruktör: Tove Gustavsson

Pris: 1800 kr

Reformer fortsättning – 1 plats kvar!

Den här kursen riktar sig till dig som tränat pilates i Reformer tidigare och vill fördjupa din teknik eller leka med nya övningar. Vi fortsätter att utmana oss i styrka rörlighet och balans med Intermediate övningar på  Reformern. Fokus ligger på uthållighet, styrka samt koordination. Kursen innehåller: Repetition av Grundläggande teknik samt  grundprinciper, Uppvärmning, Intermediateövningar.

Datum: Söndagar kl. 11.15 med kursstart v 5, 3/2

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Instruktör: Tove Gustavsson

Pris: 1800 kr

Boka din plats på:info@pilatescomplete.se

Foto: Vegafoto