Extrainsatta klasser – Spinal Movement!

Under vecka 3-5 har vi Extrainsatta gruppträningsklasser “Spinal Movement” på Onsdagar kl. 19.45!

Klassen är bra för dig som vill få en ökad förståelse för hur just din egen rygg fungerar i dagsläget och framför allt hur du skapar rörelse i det stela. Så att du kan avlasta de kompenserande områdena.

From vecka 6 startar vi sedan en kurs samma dag och tid för dig som gillar tekniken och vill ha mer!

En av de vanligaste orsakerna till ryggbesvär är i grunden stelhet. När en del av ryggen/kroppen är stel måste andra delar kompensera och utsätts på så sätt för högre slitage. Över tid leder detta till förändringar i de högre belastade områdena och många får smärta i dem. Hos vissa kommer smärtan plötsligt, hos andra kan den öka successivt över tid och ibland finns också utskjutande smärtor i ben och armar.
Kursen riktar sig till ALLA, med eller utan ryggbesvär!

Datum: Onsdagar kl. 19.45 med kursstart 6/2  v 6

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Instruktör: Daniel Jarvid

Pris: 1800 kr