Anna Lena Mayor Ekeblad månadens konstnär

Under Januari månad har vi nöjet att presentera Anna Lena Mayor Ekeblad som månadens konstnär på Pilates Complete! Hennes färgstarka, tänkvärda och väldigt, väldigt fina konst finns att beskåda och om man så vill köpa på studion under årets första månad. Vad kunde passa bättre än en tavla där det står: “Nu vet jag att jag klarar allt” ?! Eller ett busigt litet rävsmycke?

Anna Lena har en väldigt fin ateljé på Sveagatan så passa gärna på att slinka in och se fler av hennes vackra tavlor, girlanger och muggar när du är på väg till eller från din pilatesträning!

En del av hennes konst finns även att köpa på bl.a. Designtorget, NK och Norrgavel.

Vill du läsa hennes blogg klicka här!

Anna Lena Mayor Ekeblad äger och driver Ateljé Mayor Ekeblad i Göteborg. Där målar hon texttavlor, stora akryltavlor, skapar bakverk i betong, designar halsband + diverse bruksföremål, samtidigt som hon skriver om alltihop på sin blogg. Anna Lena är utbildad ”Informations Producent” med inriktning på grafisk produktion. Under 15 år arbetatade hon med marknadsföring på reklambyrå och klädföretag som Nudie Jeans, JC och Svea. Sedan våren 2008 lägger hon all tid, kraft, energi och kreativitet på sin egen verksamhet – Ateljé MAYOREKEBLAD.
Boka tid för besök i ateljén:
Ateljé MAYOREKEBLAD
Nordenskiöldsgatan 7A
Linnéstaden, 413 09 Göteborg

0708-98 88 95
annalena@mayorekeblad.se