Gratis prova på-klasser vecka 2 på Pilates Complete

Nu är det dags att kickstarta det nya året med träning! Vi på Pilates Complete erbjuder fria pilatesklasser under vecka 2 för dig som inte redan är medlem hos oss.Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser som inte finns någon annanstans i Göteborg!

PROVA PÅ-KLASSER v.2

Måndag 7 januari

kl. 17.00 REFORMER

Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer med box för flexibilitet, styrka och uthållighet.

Tisdag 8 januari

kl. 17.00 BOLL/RULLE

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet pilatesboll och Foamroller.

Onsdag 9 januari

kl. 17.00 PROPS

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi bl.a. redskapen Wobblies, Mini Stability Ball och Fitnesscircle.

Torsdag 10 januari

kl. 17.00 BOSU

Få upp pulsen och träna kroppens viktigaste muskel, hjärtat, med intervallträning. På den här klassen använder vi redskapet Bosu och varvar styrke- med konditionsträning.

Fredag 11 januari

kl. 17.00 MATWORK

Grundläggande träning för att förstå Pilatestekniken, få bättre kroppskontroll,placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

Bokning av plats på prova på-klasserna sker till info@pilatescomplete.se med namn, adress, telefonnr samt emailadress. Svarsmail bekräftar din plats.

Bokning sker från 2013-01-02. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser.