Nyhetsbrev December 2012

God Jul och Gott Nytt År önskar Pilates Complete

Vi på Pilates Complete vill tacka medlemmar, kursdeltagare och alla ni andra som på något vis bidragit till ett härligt träningsår!

Ett av våra mål med Pilates Complete är att förgylla vardagen och ge ny inspiration till ett hälsosammare liv. Vi är därför väldigt glada över att så många av er uttrycker att ni får just detta hos oss och att den Pilatesoas vi skapat känns som ert “andra hem”.

Om du vill kommer vi att fortsätta sätta gulkant på din tillvaro även under 2013.

Tills dess önskar vi dig en riktigt God Jul!

Jasmin & Linda

Jessica, Martina, Lisbeth, Jailton, Daniel, Tove och Maria

 

 

Köp din julklapp hos oss

Sista veckan innan jul finns det fortfarande kvar några av våra fina julklappar i studion!

Doftljuset Fig Fatale från serien Forbidden Fruits är gjort på Mullbärsträdets vax och det fyller hela hemmet med en fantastisk väldoft. Detta är vår egen favorit och den allra finaste klappen till din mamma, fru, syster eller flickvän!

Ett presentkort på Pilatesträning i vår privata studio är det din kärlek önskar sig mest av allt! Ge bort ett eget träningskit med matta & flexband också så kan ni börja direkt hemma.

Julschema v 1 och v 2

Pilates Complete har öppet fram till den 21 december och har sedan stängt under mellandagarna.

Vi öppnar åter den 2 januari 2013 med julschema v 1 och 2.

För att se schemat för dessa veckor klicka här.

 

 

Kursstarter 2013

Under vårterminen 2013 kommer vi att ha ett ännu bredare kursutbud än tidigare! Nya kurser är Golfpilates med Tove Gustavsson på Vallda GK och Spinal Movement med Daniel Jarvid på Pilates Complete.

Våra populära kurser MammaBebis och Gravidpilates fortsätter naturligtvis och Reformerkurserna finns nu både som nybörjar- och fortsättningskurs.

Fristående workshops i Garuda med Jasmin Salhi och Linda Erlandsson och Yogawings med Milla Floryd kommer också att ges på Pilates Complete under våren.

Datum: Garuda Foamroller 23/2, Garuda Seated 23/3 samt Garuda Standing 13/4. Yogawings 24/3.

För mer information om kurser & workshops klicka här.

 

Kickstarta januari 2013


I början av 2013 händer det mycket på och med Pilates Complete!

  • Den 7 januari börjar vårt nya och utökade gruppträningsschema. Fler klasser, nya instruktörer och spännande nyheter på bland annat Reformerklasserna kommer.
  • Favorit i repris! Vi erbjuder GRATIS PROVA-PÅ-VECKA för dig som ännu inte är Pilates Complete-medlem. Den 7-11 januari ger vi gratis prova-på-klasser kl. 17.00. För mer information klicka här.
  • Den 24-27 januari kan du träffa oss på Hälsomässan i Nordstan. Besök oss i vår monter och se våra framträdanden på Stora scenen.

 

Kickstarta våren 2013 med Pilates Complete!

 

 

 

 

Foto/Snapshots: Vegafoto & Pilates Complete