Kundreferens, Pia Björnstad

Varje fredag lägger vi upp ett blogginlägg med en av våra nöjda medlemmar. Läs om varför de fastnat för pilates och hur tekniken stärker dem såväl mentalt som fysiskt. Idag är det Pia som berättar om sin träning hos oss!

Namn: Pia Björnstad

Ålder: 48

Hur länge har du tränat Pilates?

Sedan december 2012.

Hur ofta tränar du Pilates?

3-4 ggr/veckan.

Vilken var din första kontakt med Pilates och vad var din upplevelse av den?

Jag blev mottagen av Jasmin som gjorde en konsultation av mig, mina behov samt besvär. Mycket positivt bemötande i en trivsam och vacker miljö.

 

Varför började du träna Pilates?

Jag blev rekommenderad av min osteopat. En träningsform jag prövat på lite grann tidigare samt hört mycket bra om från min väninna som tränat Pilates i Stockholm.  Jag började träna för att motverka att min artros försämras.

 

Vad betyder Pilatesträningen för dig?

Betyder otroligt mycket både fysiskt och mentalt. Jag har blivit mycket rörligare och kan gå en längre promenad utan smärta. Viktigt med träningen för att orka med mitt arbete. Jag är starkare och ”lättare” i kroppen! Starkare ska jag bli = )

 

Vad har varit fördelarna med Pilatesträning i jämförelse med andra träningsformer som du testat tidigare?

Det är första gången jag prövar personlig träning, vilket är enastående. En kompetent och kunnig person som lägger upp ett nytt program för mig varje gång. Jag uppskattar Pilates också för att det är träning av muskelgrupper som jag inte tränat tidigare. All träning känns seriös och väl uttänkt. Jag tycker att all personal som jag mött på Pilates Complete är positiva, kunniga och mycket engagerade. Jag vill gärna passa på att ge en eloge till min personliga tränare Maria. Hon är en fantastisk personlig tränare som alltid planerat för mig och min kropps tillkortakommande.