Pilates i julklapp?!

Du som funderar på att köpa ett gymkort i julklapp eller du som har bestämt dig för att börja träna men inte vet var. Här får du lite tips om varför du välja Pilates Complete!

  • Vi erbjuder dig kvalitativ träning i en vacker och inspirerande miljö. Studion är mer än livsstilsklubb är en vanlig träningsanläggning.
  • Studion är komplett utrustad med maskiner från STOTT PILATES och alla instruktörer är välutbildade och certifierade, vilket innebär att vi kan erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden.
  • Pilatesträning i sig är exceptionell med sin noggrannhet och fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att man får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger.
  • Vi kompletterar Pilatesträningen med ex. Garuda som utöver den fysiska träningen även innefattar en hel livsfilosofi och Dans som ger kondition och glädje.
  • Vi anordnar regelbundet spännande event. Studion används som showroom för designers samt konstnärer av olika slag. Workshops, medlemsmingel, föreläsningar, utställningar och inspirationsklasser är viktiga för oss.

Välkommen till Pilates Complete!

Foto: Vegafoto