MinStoraDag Välgörenhetsauktion 9 december på Göteborgs Auktionsverk

På söndag den 9 december hålls en välgörenhetsauktion till förmån för stiftelsen MinStoraDag på Göteborgs Auktionsverk. Alla intäkter går oavkortat till stiftelsens arbete med att uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar.

MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. MinStoraDag mål är att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa.

Pilates Complete kommer för första gången vara med och bidra med ett helårs medlemskap samt 1 års gruppträning till välgörenhetsauktionen den 9 december.

Vill du bjuda på vår tjänst eller någon av de andra föremålen/tjänsterna samt läsa mer om välgörenhetsauktionen gå in här.