Pilatesträning ger Linus bättre golfresultat

Golfspelaren Linus Gillgren är nu tillbaka i USA för att fortsätta sin karriär. Just nu tränar han pilates och spelar golf varje dag! Läs hans historia och inspireras till att fortsätta din egen pilatesträning för att nå DINA mål!

“Jag började min satsning på golfgymnasiet i Göteborg. Efter 3 år fortsatte jag min resa på college i USA. Jag studerade psykologi och marknadsföring på University of Arkansas at Little Rock. Jag blev All American Scholar tre år i rad och jag blev invald i Sun Belt Conference laget tre år i rad efter bra golfspel. Efter fyra fantastiska år på college blev jag proffs. Jag kvalade in på två nationwide tour tävlingar i USA och jag slutade fyra i Idaho open efter att jag slog banrekord i sista ronden 61 slag. Jag spelade två Europa Tour tävlingar där jag slutade som 20 på min första tävling Alfred dunhill championship. Jag hade ett fantastiskt första år som proffs och nu när jag är klar att spela efter skadan ska jag göra allt jag kan för att komma tillbaka i rampljuset och spela den golfen jag vet jag är kapabel till! Med rätt träning är allt möjligt!”

Snapshot: Vegafoto